Zaujímavosti

Svadobné ohňostroje
Svadobný deň je jeden z veľmi výnimočných okamihov dvoch ľudí, ktorí sa rozhodnú ísť spoločnou cestou.
Čítať viac
Výber vhodného ohňostroja ovplyvňuje nielen dĺžka trvania, ale aj priemer mažiara. Čím väčší priemer mažiara, tým ohňostroj exploduje vo väčšej výške s mohutnejším rozptylom pyrotechnických efektov. 
Čítať viac

Najkrajší ohňostroj na oslavu Nového roka

Silvestrovský ohňostroj

Plánujete s priateľmi stráviť nezabudnuteľný silvestrovský večer a užiť si pritom príchod Nového roka a kopec dobrej zábavy? Ak plánujete skutočne atraktívny silvestrovský program, jeho súčasťou musí byť samozrejme ohňostroj. Ten je tradične spätý s oslavou príchodu nového roka.
V bežných supermarketoch sa už v predvianočnom období začínajú objavovať predajcovia zábavnej pyrotechniky. V ich ponuke nájdete bežné delobuchy a jednoduché svetlice. Avšak skúsenosti hovoria, že pri predaji často chýba odborne vyškolená osoba, ktorá Vám vysvetlí správne použitie pyrotechniky. Nevýhodou je aj chýbajúca možnosť pozrieť si jednotlivé efekty zábavnej pyrotechniky na videu, a hlavne vyššia cena pyrotechnických výrobkov.


ohňostroj


Aby ste si mohli dopriať skutočne kvalitnú oslavu, vyberte si ohňostroje a pyrotechniku od profesionálov. Spoľahnúť sa môžete na bezpečnosť zábavnej pyrotechniky, ale v pohodlí domova si môžete porovnať a vybrať ohňostroj, ktorý sa vám efektom najviac páči.
Výhodou nákupu ohňostroja na internete je tiež výhodná cena. Ohňostroje od priamych dodávateľov na internete majú výrazne nižšiu cenu, ako u bežných predajcov.
Špecializovaný internetový predajca ohňostrojov a pyrotechniky, pyropredaj.sk okrem širokej ponuky kvalitnej pyrotechniky ponúka aj doplnkový servis. Ten spočíva v zabezpečení ohňostrojov na mieru a poradenstva. Ohňostroj môže byť majstrovské umelecké dielo. Nechajte sa prekvapiť úžasným zážitkom, v podobe ohňostroja na mieru.
Nevšedným zážitkom môže byť tiež odpálenie zostavených ohňostrojov - zostáv. Tieto môžete vzájomne ľubovoľne kombinovať a vytvoriť tak pri oslave magické zážitky. Pri výbere vám ochotne poradíme.

Súvisiace produkty